Închide meniul

"Câtă ipocrizie și câte prejudecăți a trebuit să calc în picioare!" O vedetă din România a răbufnit! Atac de ultimă oră: "Nu uita de preț, totuși!"

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 15:53

Reclamă
"Câtă ipocrizie și câte prejudecăți a trebuit să calc în picioare!" O vedetă din România a răbufnit! Atac de ultimă oră: "Nu uita de preț, totuși!"

Denisa Nechifor Instagram

Denisa Nechifor

Denisa Nechifor are o siluetă perfectă, iar toată lumea o admiră. Vedeta crede că, în ciuda laudelor pe care le primeşte, este vorba şi despre multă ipocrizie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A devenit deja un clișeu: “Vai, Denisa, ce viață frumoasa ai, cum faci de arăți așa ?!” Da, am o viață extraordinară! Însă, întreabă-mă și care este prețul pentru a arăta bine. Ce sacrificii fac, câtă muncă este în spate, cât stres. Câtă ipocrizie și câte prejudecăți a trebuit să calc în picioare, ce se afla uneori în spatele zâmbetului … Nimic nu este atât de simplu precum pare! Încearcă să privești lucrurile un picuț mai în profunzime, dacă te interesează un subiect, oricare ar fi acela” , a scris Denisa Nechifor pe rețelele de socializare.

Vedeta şi-a continuat discursul. 

For exemple , acest aspect “mișto” se datorează unor mii și mii de ore de sport și de alimentație echilibrată și de abțineri de tot felul. Și, are în spate o operație la ambii genunchi și dureri uneori insuportabile, imposibilitatea de a mai face sport așa cum era odată. Știu că nu înțelegi, dar măcar încearcă.

Este greu să te pui în locul cuiva, mai simplu să te uiți de pe margine și să spui: “Uite-o pe aia ce viață are, ce “bună” e. Bună în aproape orice poți fi și tu, trebuie o tonă de ambiție și o inteligență care să te împingă zilnic un pas înainte. Nu uita de preț, totuși.  Gândește-te dacă ești dispusă să-l plătești. Sunt mulți cei care trăiesc viețile altora, s-ar schimba multe dacă nu ne-am mai focusa pe cei din jur, ci pe propria viață. Vă pup! Trăiți !!! ", a mai adăugat vedeta. 

Reclamă

Denisa Nechifor a avut o relaţie cu năbădăi cu fostul fotbalist Adrian Cristea şi au împreună o fetiţă. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și