Închide meniul

Motivul pentru care soţul Corneliei Catanga nu are pensie! Ce urmează pentru Aurel Pădureanu

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 12:00

Reclamă
Motivul pentru care soţul Corneliei Catanga nu are pensie! Ce urmează pentru Aurel Pădureanu

Impact.ro

Probleme financiare pentru soţul Corneliei Catanga

”Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru, în anii comunismului, așa erau vremurile, nu am avut carte de muncă, așa că nu beneficiez de pensie. E îngrozitor ce s-a întâmplat cu artiștii! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme mari financiare pentru Aurel Pădureanu

Sper să dea drumul la evenimente, să pot cânta, să pot câștiga și eu un ban!”, ne-a spus Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Toate spectacolele sunt anulate, astfel că cel care este solist de romanţe nu poate obţine nici măcar un leu. "Avem datorii mari, la chiria pentru apartamentul în care locuiam cu toții. În pandemie, când niciunul dintre noi, eu, soția și fiul nostru pianist, Alex, nu am mai avut concerte, am rămas în urmă cu plățile. Mai ne peticeam din drepturile de autor ale Corneliei și din pensia ei de invaliditate, de 2.000 de lei. Acum, însă, trebuie să ieșim din această situație financiară grea”, a mai spus Aurel. 

Reacţia lui Gigi Becali după ce a fost acuzat de familia Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, a intrat în conflict cu Gigi Becali, după moartea celebrei artiste. Finanţatorul FCSB a explicat de ce nu i-a oferit acestuia o casă în care să locuiască alături de fiul său.

Gigi Becali a spus că ar fi fost dispus să ofere un ajutor mai mare dacă ar fi fost vorba despre o familie cu mai mulţi copii. El s-a oferit să-i găzduiasă pe soţul şi fiul Corneliei Catanga la unul din azilele pe care le deţine în Ghencea şi în Berceni. Şeful FCSB a fost contactat de ”XNS”, de la Antena Stars, iar declaraţiile sale sunt citate de playtech.ro

Reclamă

Pădureanu şi fiul său, Alexandru, vor trebui să părăsească vila din Bragadiru în care locuiesc în acest moment, pentru că proprietarul a vândul imobilul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și