Închide meniul

Incendiu puternic la baza FCSB din Berceni! O persoană a murit. Anunțul făcut de ISU

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 5:27

Reclamă
Incendiu puternic la baza FCSB din Berceni! O persoană a murit. Anunțul făcut de ISU

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale la incendiul izbucnit la baza sportivă a lui FCSB

A fost nevoie de intervenția mai multor autospeciale, după cum au anunțat cei de la ISU. 50 de persoane au fost evacuate din complex. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Incendiul de la etajul 1 s-a desfășurat în 3 camere, pe o suprafața de aproximativ 100 mp. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensivă mobilă. 

Victime: o persoană carbonizată decedată, două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital. Cauza incendiului e în curs de stabilire. Camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane până la sosirea echipajelor”, a declarat căpitanul ISU Bucureşti-Ilfov, Milcă Niculae, conform Mediafax.

Baza FCSB este una dintre cele mai moderne din țară

Gigi Becali a decis, în urmă cu câțiva ani, să facă o bază de pregătire ultra modernă pentru echipa sa. Baza FCSB este construită pe locul unei foste fabrici. 

În bază, pe lângă complexul de locuințe, se află mai multe terenuri de iarbă, terenuri artificiale, săli de sport, un complex de locuințe pentru jucători, care efectuează cantonamentele acolo. 

Reclamă

500.000 de euro a costat baza inaugurată în 2016.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și