Închide meniul

"I-am zis: te rog, ajută-mă!" Cum a decurs dialogul dintre soțul Corneliei Catanga și Gigi Becali: "Răspunsul lui m-a distrus"

Antena Sport Publicat: 30 martie 2021, 5:33

Reclamă
"I-am zis: te rog, ajută-mă!" Cum a decurs dialogul dintre soțul Corneliei Catanga și Gigi Becali: "Răspunsul lui m-a distrus"

Colaj Hepta/Facebook

Aurel Pădureanu trăieşte o dramă după ce a fost refuzat de Gigi Becali

Aurel Pădureanu i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali: bani pentru înmormântare şi o casă unde să stea alături de fiul său. Răspunsul nu a fost cel pe care îl aştepta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"I-am zis așa: ”Gigi, te rog din suflet, ajută-mă, mă știi de atâta vreme, dă-mi și mie două cămăruțe, la o curte, le mai aranjez eu. Răspunsul lui m-a distrus: ”N-am de unde, caută un cămin de nefamiliști, ceva, nici eu nu am bani!”, a spus Aurel Pădureanu pentru Playtech

Aurel Pădureanu a ieşit la atac şi îl acuză de minciună pe Gigi Becali

Aurel Pădureanu, soţul regretatei artiste Cornelia Catanga, îl acuză pe Gigi Becali de minciună. Deşi a spus că va ajuta financiar familia pentru înmormântare, patronul FCSB nu făcut acest lucru. Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani.

Gigi Becali a spus promis că va plăti înmormântarea Corneliei Catanga

Gigi Becali a anunţat, iniţial, că va suporta cheltuielile pentru înmormântarea Corneliei Catanga, după ce familia acesteia a solicitat ajutor financiar.

O voi înmormânta, ce să fac?!”, a fost răspunsul ferm al patronului FCSB în momentul în care a fost întrebat dacă va ajuta cu bani familia Corneliei Catanga, pentru sursa mai sus citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și