Închide meniul

Fanii lui Dinamo şi-au anunţat prezenţa la protestul iniţiat de George Simion împotriva noilor restricţii din timpul pandemiei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 18:08

Fanii lui Dinamo şi-au anunţat prezenţa la protestul iniţiat de George Simion împotriva noilor restricţii din timpul pandemiei

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

George Simion, liderul AUR

George Simion a îndemnat ca un număr cât mai mare de români să iasă în stradă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Simion: Astăzi, ne luăm ţara cu adevărat înapoi"

"Astăzi la 17:00 cu adevărat ne luăm țara înapoi. În toată România, nu există scuze”, a fost mesajul postat liderul AUR, pe Facebook, citat de gsp.

Printre cei care au preluat îndemnul au fost suporterii lui Dinamo din gruparea "Ultras Tei". "Ora 17. Fără scuze!", au transmis aceştia pe pagina de Facebook.

Duminică seară au ieşit aproximativ 5.000 de persoane la protestele care au avut loc în mai multe oraşe din ţară. Protestele au continuat în această seară. Doar în Capitală, s-au strâns câteva sute de persoane, mai întâi la Piaţa Universităţii, apoi în Piaţa Victoriei.

Guvernul a decis să înăsprească restricţiile de astăzi, ca urmare a creşterii numărului de cazuri de coronavirus. În ultimele 24 de ore, numărul celor testaţi pozitiv a ajuns la 3.825, iar numărul celor care au murit după ce au fost infectaţi cu Covid-19 a fost de 120.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și