Închide meniul

"Acum râde de noi?!" Membrii familiei Corneliei Catanga, un nou atac dur la adresa milionarului care i-a trimis la căminul de nefamilişti: "Se dădea om cu credinţă"

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 12:33

Reclamă
"Acum râde de noi?!" Membrii familiei Corneliei Catanga, un nou atac dur la adresa milionarului care i-a trimis la căminul de nefamilişti: "Se dădea om cu credinţă"

Playtech

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani

Mai mult, în momentul în care Aurel Pădureanu i-a cerut o casă lui Gigi Becali, omul de afaceri i-ar fi spus să meargă la un cămin de nefamilişti. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Gigi Becali are atâția bani, are și el trei fete, crede că fericirea lui va fi infinită? Se dădea om cu credință în Dumnezeu, acum râde de noi? Dar, deh, lui îi place să arunce cu bani doar la televizor, ca să-l vadă lumea!", a atacat Aurel Pădureanu în Playtech

Aurel Pădureanu a ieşit la atac şi îl acuză de minciună pe Gigi Becali

Aurel Pădureanu, soţul regretatei artiste Cornelia Catanga, îl acuză pe Gigi Becali de minciună. Deşi a spus că va ajuta financiar familia pentru înmormântare, patronul FCSB nu făcut acest lucru. Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani. 

Mai mult, Aurel Pădureanu spune că Gigi Becali l-a trimis să stea la căminele de nefamilişti în momentul în care i-a solicitat patronul FCSB să îi ofere o casă.

Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamiliști”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Fanatik.

Reclamă

Gigi Becali a spus promis că va plăti înmormântarea Corneliei Catanga

Gigi Becali a anunţat, iniţial, că va suporta cheltuielile pentru înmormântarea Corneliei Catanga, după ce familia acesteia a solicitat ajutor financiar.

O voi înmormânta, ce să fac?!”, a fost răspunsul ferm al patronului FCSB în momentul în care a fost întrebat dacă va ajuta cu bani familia Corneliei Catanga, pentru sursa mai sus citată.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și