Închide meniul

Povestea dramatică a fotbalistului care se află de 39 de ani în comă: "Cu cât trece mai mult timp, cu atât mă tulbură mai mult!"

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 11:26

Reclamă
Povestea dramatică a fotbalistului care se află de 39 de ani în comă: "Cu cât trece mai mult timp, cu atât mă tulbură mai mult!"

Profimedia

Medic

În 1982, viaţa lui Jean Pierre – Adams avea să ia o turnură dramatică. Acesta a mers la spital să se opereze pentru a regla o problemă pe care o avea la genunchi, însă totul s-a transformat într-o adevărată dramă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medicii au comis o greşeală uluitoare. Aceştia i-au administrat o doză greşită de anestezic, fapt ce a dus la scăderea nivelului de oxigen. Iar urmările au fost dramatice.

Greşeala medicilor a dus la apariţie unor leziuni leziuni catastrofale în zona creierului. Din acel moment, Adams nu a mai putut să meargă niciodată, să vorbească şi nici să mişte în mod voluntar niciunul dintre muşchii săi. 

Fostul jucător are acum 73 de ani şi este îngrijit de soţia sa, Bernadette. 

Fundașul central, acum în vârstă de 73 de ani a devenit între timp bunic și a fost îngrijit cu drag de soția sa Bernadette de aproape patru decenii.

Reclamă
Reclamă

"Toată lumea speră că va ieși din comă. Dar cu cât trece mai mult timp, cu atât mă tulbură mai mult. Starea lui nu se înrăutățește, deci cine știe? Dacă într-o zi evoluează știința medicală, atunci de ce nu? Va fi o zi când vor ști să facă ceva pentru el? Nu știu", a spus Bernadette, anul trecut, pentru CNN.

"Simte atunci când nu sunt eu cea care îl hrănesc şi îl îngrijesc. Asistentele medicale îmi spun că nu este la fel atunci când ele au grjiă de el. Cred că simte unele lucruri. El recunoaşte vocea mea", a mai spus soţia lui. 

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:10

UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”

20:50

LIVE SCOREReal Madrid, Bayern, Liverpool şi Juventus joacă azi, în Champions League (22:00)! Două meciuri se dispută ACUM

20:45

Andrei Ivan l-a descris într-un singur cuvânt pe Alexandru Mitriţă! Ce a spus despre colegul de la Universitatea Craiova

20:06

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru un jucător din Liga 1: „Plus procente!” Pe cine a pus ochii patronul de la FCSB

19:32

„Aş minţi dacă aş spune asta!” Elias Charalambous, discurs emoţionant înainte de PAOK – FCSB. De ce i-a mulţumit lui Gigi Becali

18:56

„Cuvintele nu pot descrie sentimentul!” Simona Halep, copleşită după victoria de la Hong Kong! Mesajul emoţionant transmis

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și