Închide meniul

Novak Djokovic, la un pas să fie victima unei înscenări! Un model din Serbia a făcut dezvăluiri incendiare: "Mi s-au oferit 60.000 de euro şi o vacanţă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 martie 2021, 13:27

Novak Djokovic, la un pas să fie victima unei înscenări! Un model din Serbia a făcut dezvăluiri incendiare: "Mi s-au oferit 60.000 de euro şi o vacanţă"

Natalija Scekic Instagram

Un model din Serbia, ofertat cu 60.000 de euro pentru a îl seduce pe Novak Djokovic

Novak Djokovic (33 ani), recent câştigător la Australian Open, titlul de Grand Slam cu numărul 18 din carieră, putea să devină victima unei înscenări. Sportivul sârb a organizat o petrecere după ce a cucerit trofeul, iar lucrurile puteau lua o întorsătură neaşteptată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moodelul Natalija Scekic, conaţionala lui Djokovic, a dezvăluit că a fost ofertată să îl seducă pe acesta şi să se filmeze. Potrivit dezvăluirilor ei, o persoană influentă urma să o plătească cu 60.000 de euro şi o vacanţă oriunde îşi dorea în lume pentru a îi distruge căsnicia marelui sportiv.

Novak Djokovic este căsătorit cu Jelena de 7 ani şi are doi copii – Stefan, şase ani, şi Tara, trei ani. 

"Este adevărat că un tip m-a contactat. Îl ştiam din Londra şi îl consideram serios. Ştiam cu se ocupă Când m-a rugăm să ne întâlnim, am crezut să are legătură cu o afacere. Oricum, am văzut că nu are de-a face cu viaţa mea. 

Reclamă

Natalija Scekic: "M-am simţit ofensată şi umilită!"

Am crezut că sunt filmată cu camera ascunsă când mi-a spus să îl seduc pe Novak şi să mă filmez. Mi-a spus că voi primi 60.000 de euro pentru asta şi o călătorie oriunde îmi doresc. Am râs, aşteptam să spună că a fost o glumă, dar era serios. M-am simţit ofensată şi umilită!", a dezvăluit Natalija, potrivit celebrului cotidian britanic The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Šćekić (@natalijaa55)

Novak Djokovic, cel mai bun din istorie! L-a depăşit pe Roger Federer 

Novak Djokovic a devenit primul jucător din istorie care conduce clasamentul ATP timp de 311 săptămâni. El l-a depăşit pe Roger Federer.

Reclamă 4 / 0/3

Sârbul a devenit jucătorul cu cea mai lungă prezenţă în vârful ierarhiei din tenisul mondial. Djokovic a început luna aceasta a 311-a săptămână pe prima poziţia a topului ATP, în care Ilie Năstase a fost primul lider.

Sârbul a devenit în premieră lider mondial când avea 24 de ani şi 43 de zile. El a avut cinci perioade în care a dominat clasamentul din tenisul masculin. Actuala "domnie" a început anul trecut, pe 3 februarie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și