Închide meniul

Metoda prin care un bărbat păcălea 20.000 de oameni, în doar câteva secunde, transformându-se în femeie. "M-am lăsat dus de val"

Antena Sport Publicat: 20 martie 2021, 13:29

Reclamă
Metoda prin care un bărbat păcălea 20.000 de oameni, în doar câteva secunde, transformându-se în femeie. "M-am lăsat dus de val"

Twitter azusagakuyuki

Motociclistul posta imagini editate

Cu ajutorul FaceApp şi Photoshop, motociclistul avea nevoie de numai câteva secunde pentru a îşi modifica înfăţişarea. A ajuns astfel să devină un influencer şi să ajungă la 20.000 de urmăritori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niponul avea un succes impresionant

Din nefericire pentru el, un jurnalist a primit un pont şi a reuşit să îl demaşte. L-a urmărit până în momentul în care şi-a dat jos casca şi mare a fost surpriza în momentul în care a văzut cum arăta acesta. Bărbatul a recunoscut că pozele pe care le posta nu erau reale şi că şi-a păcălit urmăritorii.

"Nimeni nu a vrut să vadă un unchi", a declarat acesta, potrivit BBC. În momentul în care cazul a fost făcut public la programul TV Getsuyou Kara Zofukashi, popularitatea bărbatului nu a avut foarte mult de suferit. Contul său chiar a mai căpătat 1.000 de fani.

"M-am lăsat dus de val, treptat, după ce încercam să fac pozele mai drăguţe. Dacă la început primeam mai puţin de 10 aprecieri, acum am ajuns să am şi câte 1.000 la fiecare postare", a reacţionat motociclistul care este un împătimit al vitezei.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și