Închide meniul

"M-a executat vreuna pe care am făcut-o să sufere!" Cristi Borcea a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 16:32

Reclamă
"M-a executat vreuna pe care am făcut-o să sufere!" Cristi Borcea a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Cristi Borcea

Fostul patron al lui Dinamo a suferit chiar și o operație pe cord deschis, dar cele mai mari dificultăți le are din cauza unei intoxicații cu mercur. Din 2011 se chinuie Borcea să găsească un leac. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În acel moment,  în organismul lui s-a depistat o cantitate de 9 ori mai mare decât cea normală. Omul de afaceri este sigur că de vină ar fi o fostă iubită.

Și în momentul de față iau tratament pentru mercur. Am fost peste tot, la toți medicii, nu numai în America. În 2011, când am fost achitat, s-a spus că am plecat în Statele Unite pentru a mă sustrage de la urmărire. Nu a fost așa.

Mercurul m-a chinuit și încă mă chinui de 20 de ani. Sunt sigur… 100% vreuna pe care am făcut-o să sufere sau i-am distrus tinerețea, viitorul, m-a executat. Mi-a dat ca să lase amintire", a declarat Cristi Borcea.

Aceleași probleme le are și fosta lui soție, Mihaela Borcea. Amândoi sunt, de două decenii, sub stricta supraveghere a medicilor.

Reclamă

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Valentin Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și