Închide meniul

Magaye Gueye, susţinut de Laurette după "scandalul cocaina!" Bătută de un alt bărbat într-o cameră de hotel, vedeta surprinde: "Te iubesc în toate limbile"

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 16:18

Reclamă
Magaye Gueye, susţinut de Laurette după "scandalul cocaina!" Bătută de un alt bărbat într-o cameră de hotel, vedeta surprinde: "Te iubesc în toate limbile"

Hepta

Laurette îl apără pe Magaye Gueye

Magaye Gueye a fost testat pozitiv cu cocaină în urma testelor făcute după derby-ul cu FCSB din Cupă, câştigat de dinamovişti cu 1-0. Clubul nu va uita ușor acest episod și a anunțat că îi va cere senegalezului despăgubiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubita acestuia, Laurette Atindehou, îi rămâne loială și în aceste momente delicate. Bătută într-o cameră de hotel, vedeta i-a făcut o declarație de dragoste lui Magaye Gueye.

Laurette, prima reacție după scandalul provocat de Magaye Gueye

"Te iubesc în franceză, te iubesc în toate limbile! Te iubesc pentru cine ești și te voi iubi mereu, indiferent de probleme! Voi fi mereu alături de tine, nu contează ce spun oamenii. Te iubesc din toată inima, curaj. Vom trece peste asta împreună", a scris vedeta pe contul de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laurette Atindehou Innocencia (@laurette_atindehou)

Magaye Gueye nu va mai rămâne la Dinamo după scandalul cu cocaina. Jerry Gane, antrenorul "câinilor", nu mai vrea să audă de senegalez.

Reclamă

Magaye Gueye și Laurette, scandal în jacuzii

 Magaye Gueye, s-a filmat alături de două femei, în jacuzzi și a înjurat clubul pentru că nu e plătit. Una dintre femeiei era chiar Laurette. 

"Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în …. de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro…Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag ….! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?", a fost mesajul transmis de senegalez. 

Gueye are o relaţie cu Laurette Atindehou de la finalul anului trecut. Cei doi s-au cunoscut după ce au fost schimb de like-uri pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și