Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dan Badea, Iniesta al glumelor! Cum a ajuns să țină cu Barcelona și jucătorul preferat din România

Silviu Corneanu Publicat: 9 martie 2021, 12:21

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dan Badea, Iniesta al glumelor! Cum a ajuns să țină cu Barcelona și jucătorul preferat din România

AS.ro

Dan Badea a fost invitat la AS.ro LIVE

Dan Badea este fanul lui Andres Iniesta și chiar l-a imitat pe acesta în câteva fotografii pe care le-a făcut pe Camp Nou. Badea ține cu Barcelona de mic copil. A început să-i placă pe catalani prin prizma faptului că era fan Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aici sunt pe Camp Nou, intram așa. Dacă te uiți, zici că sunt Iniesta, pitic și chel așa”, s-a amuzat Dan Badea la AS.ro LIVE.

Dan Badea a dezvăluit că Nicolae Stanciu este jucătorul său preferat din România și chiar are și o poză cu actualul jucător de la Slavia Praga.

Reclamă

VIDEO cu Dan Badea când spune bancuri la AS.ro LIVE

Emisiunea s-a încheiat apoteotic cu o avalanșă de bancuri spuse de Dan ”Iniesta” Badea. De ascultat cu sonorul la maxim.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și