Închide meniul

AS.ro LIVE | Dan Badea este invitatul lui Cătălin Oprişan, de la 10:30. Râzi cu poftă încă de dimineaţă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 21:13

AS.ro LIVE | Dan Badea este invitatul lui Cătălin Oprişan, de la 10:30. Râzi cu poftă încă de dimineaţă

a1.ro

Dan Badea este invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE

Se anunţă o ediţie incendiară la AS.ro LIVE. Unul dintre cei mai iubiţi actori de comedie, Dan Badea, vine să facă show în emisiunea lui Cătălin Oprişan. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VEZI AICI ÎN TIMP REAL EMISIUNEA DE LA 10:30

Bineînțeles, nu vor lipsi celebrele glume spune într-un mod unic de Dan Badea. Acesta a oferit multe momente memorabile și la iUmor. Unul dintre ele a fost la finalul anului 2020, când a vorbit despre o întâmplare din 2002, când s-a format o echipă de comedianți pentru a merge în Afganistan. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și