Închide meniul

GALERIE FOTO | Wanda Nara a comis-o din nou! Ipostaza jenantă în care a fost surprinsă soţia lui Mauro Icardi

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2021, 6:27

Reclamă
GALERIE FOTO | Wanda Nara a comis-o din nou! Ipostaza jenantă în care a fost surprinsă soţia lui Mauro Icardi

Instagram Wanda Icardi

Wanda Nara, ipostază jenantă pe reţelele de socializare

Superba argentiniancă a postat pe Instagram o fotografie cu Rolls Royce-ul în valoare de 275.000 de euro, pe care soţul ei i l-a făcut cadou în 2014. Detaliul pe care Wana nu l-a observat este faptul că rezervorul bolidului era aproape gol. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Urăsc momentele în care îmi găsesc maşina aşa" a scris Wanda pe Instagram, semn că maşina acesteia a fost folosită de o altă persoană, care a uitat să îi facă plinul.

Soţia vedetei de la PSG era alături de cele două fetiţe, Francesca şi Isabella, şi se plimba pe celebrul bulevard Champs-Elysees. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Reclamă

Mauro Icardi şi Wanda Nara, jefuiţi de hoţi! 

Casa lor aflată în apropierea Parisului, în Neuilly-sur-Seine, a fost jefuită. Celebrul cuplu a rămas fără bijuterii, ceasuri şi alte bunuri de lux. Poliţiştii au demarat imediat cercetările.

Potrivit informaţiilor oferite de L'Equipe, hoţii au profitat de faptul că nimeni nu era în casă. Din primele estimări, se pare că atacantul campioanei Franţei a rămas fără bunuri a căror valoare se ridică la 400.000 de euro!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și