Închide meniul

Ajutor uriaş pentru bătrâna nevoită să doarmă pe cartoane, într-un cimitir. Gestul de milioane pentru femeia care a terminat două facultăţi

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2021, 19:11

Reclamă
Ajutor uriaş pentru bătrâna nevoită să doarmă pe cartoane, într-un cimitir. Gestul de milioane pentru femeia care a terminat două facultăţi

Monica White via MyLondon

Fosta campioană a ajuns pe drumuri

Chiar dacă a contribuit la pensie încă de la vârsta de 14 ani, Laraine McHendrie Decaire nu a încasat încă niciun ban. Mai are de aşteptat până când va împlini 66 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șocați de situația incredibilă în care a ajuns fosta campioană, un ONG a inițiat o campanie de strângere de fonduri. Femeia a primit 30.000 de lire sterline.

Laraine McHendrie Decaire a primit o donație de 30.000 de euro

"Cred că sunt niște oameni excepționali. Ar trebui să primească un premiu. Sunt ca niște îngeri veniți din rai.

Îmi iubesc țara și avem suficent de mulți bani. Ar trebui să ne schimbăm pentru un viitor mai bun. Sper să nu mai existe oameni ai străzii în generațiile următoare. Nu vreau ca oamenii să treacă prin ce am trecut eu", a declarat fosta înotătoare.

Laraine McHendrie Decaire va sta la un hotel până când își va găsi o nouă locuință. Femeia suferă de artrită.

Reclamă

Laraine McHendrie Decaire, campioana care a ajuns pe străzi

Femeia a reprezentat Marea Britanie şi Canada în concursurile internaţionale din anii '80. S-a retras din activitate în 1990 şi a lucrat apoi, în diferite ţări, ca bonă şi ca asistentă socială. 

Fosta înotătoare are studii superioare. A urmat prestigioasa universitate McGill din Montreal, dar şi Universitatea din Londra. A avut mari probleme cu banii şi a fost nevoită să îşi vândă apartamentul şi toate bunurile. 

Nu s-a calificat pentru a primi o locuinţă socială şi de patru ani a ajuns pe străzi. Laraine McHendrie Decaire a ajuns să doarmă pe un carton, într-un cimitir din Londra. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și