Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Era zăpada mare, era mocirlă, ne antrenam pe șosea!” Gabi Szabo a câștigat Mondialul de la Barcelona fără se se antreneze o secundă în sală

Silviu Corneanu Publicat: 1 martie 2021, 12:40

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Era zăpada mare, era mocirlă, ne antrenam pe șosea!” Gabi Szabo a câștigat Mondialul de la Barcelona fără se se antreneze o secundă în sală

AS.ro

Gabi Szabo a fost invitată la AS.ro LIVE

Szabo a câștigat campionatul mondial de sală, de la Barcelona, din 1991, fără să se antreneze o secundă în sală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu aveam sală la Herculane. Lotul național, fiind la Băile Felix, ne antrenam în păduri și pe platou, sau pe șosea, atunci când era foarte mare zăpada, sau era mare mocirlă. 

De pe platourile respective, eu am câștigat campionatul mondial de sală de la Barcelona, în 95, fără să mă antrenez o secundă în sală. Am intrat în sala de la Barcelona și toată lumea își făcea cruce”, a povestit Gabriela Szabo la AS.ro LIVE.

Gabi Szabo, colegă de generație cu Hicham El Guerrouj

Gabriela Szabo a amintit faptul că a fost colegă de generație cu dublul campion olimpic, marocanul Hicham El Guerrouj.

Reclamă

Din 91 și până când m-am retras din activitate am câștigat tot ce se poate câștiga. În 91 a fost cea mai importantă medalie din viața mea, în 92 la fel.

Eram generație cu Hicham El Guerrouj. Am crescut împreună. Împreună, el la masculin, eu la feminin am înaintat către marea performanță”, a mai povestit Gabi Szabo.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și