Închide meniul

Tiger Woods, prima reacţie după accidentul teribil din Los Angeles. Mesajul pentru ceilalţi jucători din circuit

Antena Sport Publicat: 1 martie 2021, 10:15

Reclamă
Tiger Woods, prima reacţie după accidentul teribil din Los Angeles. Mesajul pentru ceilalţi jucători din circuit

ProfimediaImages

Tiger Woods şi-a revenit după accidentul din Los Angeles

"E greu să vă explic cât de impresionat am fost când am deschis televizorul şi am văzut tricourile roşii. Pentru fiecare jucător de golf şi pentru fiecare fan, mă ajutaţi să trec peste aceste momente grele", a fost mesajul scris pe Twitter de Tiger Woods.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rory McIlroy, Jason Day sau Justin Thomas au făcut şi ei acest gest, în cinstea celui considerat cel mai mare jucător din istorie. Ajuns la 45 de ani, jucătorul care a debutat în circuit în 1996 are 15 victorii în turneele majore. 

Tiger Woods, implicat într-un grav accident rutier

Superstarul din golf, Tiger Woods, a suferit un grav accident în Los Angeles. Maşina în care era s-a răsturnat şi a fost nevoie de intervenţia de urgenţă a medicilor. A fost nevoie şi apariţia unui echipaj de descarcerare. Incidentul ar fi avut loc la ora locală 7:12, între localităţile Rolling Hills Estates și Rancho Palos Verdes.  

Potrivit medicului Anish Mahajan, piciorul drept al lui Woods a fost stabilizat cu o tijă, iar "leziunile suplimentare ale oaselor piciorului şi gleznei au fost prinse cu şuruburi". În acelaşi timp, "muşchii picioarelor şi ţesuturile moi au suferit, de asemenea, traume şi au necesitat intervenţii chirurgicale pentru a reduce presiunea din cauza umflăturilor".

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și