Închide meniul

Cristiano Ronaldo, dat de gol de Georgina Rodriguez! Cine face mâncare şi cine schimbă becurile în casă

Antena Sport Publicat: 28 februarie 2021, 17:43

Reclamă
Cristiano Ronaldo, dat de gol de Georgina Rodriguez! Cine face mâncare şi cine schimbă becurile în casă

Instagram Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez, alături de Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez a făcut dezvăluiri savuroase despre relaţia pe care o are cu starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo. Aceasta a spus că portughezul nu găteşte. Mai mult, Georgina spune că nu îl lasă pe Cristiano nici un be csă schimbe. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano nu gătește. După ce se antrenează toată dimineața, merită să găsească la masă o farfurie cu mâncare caldă, pregătită cu dragoste. Avem bucătar și uneori gătesc eu.

Iar schimbarea unui bec în casa noastră e aproape imposibilă, pentru că avem plafoane înalte. Mai bine să aibă grijă de el și să se dedice la ce e bun. Mă ocup eu de restul. Rezolv totul. Îmi place să am grijă de casă și de familia mea”, a povestit Georgina Rodriguez pentru jurnaliştii de la Sportweek.

Cristiano Ronaldo a trimis pisica în Spania cu un avion particular

Pisica a stat o perioadă într-o clinică veterinară de lux din Italia după care Cristiano a decis să o trimită cu avionul privat la sora Georginei. Pepe a ajuns în siguranţă în casa Ivanei Rodriguez.

Pepe, pisica Sphynx, rasă cunoscută pentru lipsa părului, e deja o vedetă. Ronaldo a postat mai multe poze cu ea pe reţelele de socializare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer Vezi toate știrile
Citește și