Închide meniul

"Un laş, ca toţi bărbaţii!" Femeia care a ajuns din cauza lui Ion Ţiriac la psihiatru, după ce s-a despărţit de miliardar: "Eu sunt cea care a suferit"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 16:26

"Un laş, ca toţi bărbaţii!" Femeia care a ajuns din cauza lui Ion Ţiriac la psihiatru, după ce s-a despărţit de miliardar: "Eu sunt cea care a suferit"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ion Ţiriac

Adriana Ikim a dezvăluit că l-a iubit enorm pe Ion Ţiriac, însă sentimentele sale nu au fost împărtăşite de omul de afaceri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E groaznic să iubeşti un om, să-i atribui atâtea calităţi şi să-ţi dai brusc seama că e un laş. Un laş, ca toţi bărbaţii. Îmi doream să am un bărbat numai pentru mine. Eu sunt cea care a suferit în toţi anii ăştia", a scris Adriana Ikim în cartea sa pe care a lansat-o în 1999, conform Playsport

Adriana Ikim a apelat la psihiatru după despărţirea de Ion Ţiriac

Pentru a putea trece peste despărţirea de Ion Ţiriac, Adriana Ikim a ţinut cont de sfatul unei prietene pentru a merge la psihiatru. 

"Toată viaţa am râs de medicii psihiatri. O consultaţie la un psihiatru mi se părea o pierdere de vreme, şi eram foarte mândră că nu am apelat niciodată la ei. Doar eram o fiinţă puternică, puteam ieşi singură la liman din orice încercare oricât de greu ar fi fost, nu-i aşa? Ei bine, uite că nu reuşeam! Am ascultat-o pe Patricia şi mi-am reţinut, la telefon, o oră de consultaţie”, a mai dezvăluit Adrian Ikim.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și