Închide meniul

Gigi Becali şi-a luat o nouă maşină! Suma uriaşă pe care a plătit-o omul de afaceri

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 18:02

Reclamă
Gigi Becali şi-a luat o nouă maşină! Suma uriaşă pe care a plătit-o omul de afaceri

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali şi-a luat o nouă maşină

Gigi Becali a plătit 50.000 de euro pentru noua bijuterie pe patru roţi, un Audi Q7. Becali nu duce lipsă de bani. L-a vândut pe Dennis Man la Parma pentru suma de 13 milioane de euro. Gigi Becali este un colecţionat de maşini de lux. Patronul FCSB mai are un Bentley Bentayga, pe care a dat în urmă cu doi ani aproximativ 250.000 de euro, scrie Cancan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai celebru maşină pe care a avut-o Gigi Becali este Maybach-ul pe care a încercat să îl repare cu ranga. Becali a plătit la începutul anilor 2000 jumătate de milion de de euro. 

Sursa: Cancan

Care este averea reală a lui Gigi Becali

Gigi Becali a rămas unul dintre cei mai bogaţi oameni din România şi nu a fost afectat de pandemia de Covid-19. În topul persoanelor care investesc în sport, patronul celor de la FCSB e pe locul 3, cu o avere estimată la 350-450 milioane de euro. Ion Ţiriac e primul, cu două miliarde de euro.

Becali e pe locul 3 în clasamentul averilor oamenilor din sport, după Ion Ţiriac şi Gruia Stoica (500 de milioane de euro). Chiar dacă a tăiat salariile la FCSB, Gigi face bani din imobiliare şi construcţii. Ioan Niculae (300-340 milioane de euro) şi George Copos (200-210) se află şi ei în frunte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și