Închide meniul

De asta e mai mult accidentat! Neymar a încercat să-i “fure” iubita lui Nicolo Zaniolo. Cum a reacționat femeia

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2021, 8:00

Reclamă
De asta e mai mult accidentat! Neymar a încercat să-i “fure” iubita lui Nicolo Zaniolo. Cum a reacționat femeia

profimediaimages

Nerymar este accidentat

Neymar este accidentat în acest moment și nu a jucat pe Camp Nou în Barcelona – PSG 1-4. Brazilianul și-a fixat însă un obiectiv cât timp se recuperează. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a încercat să-i “fure” iubita lui Nicolo Zaniolo 

Potrivit italienilor de la Chi, citați de Marca, atacantul lui Paris Saint Germain a încercat să o seducă pe Chiara Nasti, iubita lui Nicolo Zaniolo de la AS Roma. Brazilianul i-a apreciat toate postările de pe Instagram, iar la unele a și comentat.  

Nasti a ignorat gesturile lui Neymar de pe social media. Super-starul nu s-a lăsat și a trecut la fapte, încercând să ia legătura în privat cu tânăra de 23 de ani. Chiara nu l-a băgat în seamă pe Neymar nici de această dată. 

Zaniolo și Nasti au postat o fotografie împreună de Valentine’s Day și și-au făcut relația publică. Pentru Neymar, acesta a fost avertismentul final din partea iubitei fotbalistului de la AS Roma. Cei doi îndrăgostiți și-au făcut tatuaje identice, ca simbol al iubirii lor.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@chimagazineit)

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

Nicolo Zaniolo, refuzat de Mădălina Ghenea

Înainte să fie în relație cu Chiara, Zaniolo a fost aproape să se cupleze cu Mădălina Ghenea. Românca l-a refuzat însă pe tânărul fotbalist al Romei. 

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, actriţa a apelat la avocaţi în încercarea de a face lumină. "Nu este adevărat că Mădălina Ghenea şi Nicolo Zaniolo sunt împreună. S-au întâlnit o singură dată", se transmite într-un comunicat oficial postat de Ghenea pe contul de Instagram. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și