Închide meniul

O tânără de 22 de ani a renunțat la haine și a pozat pe un elefant. Nu și-a imaginat scandalul pe care îl va crea. "Nu ţi-e ruşine?!" Tatăl ei e o celebritate

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2021, 8:35

Reclamă
O tânără de 22 de ani a renunțat la haine și a pozat pe un elefant. Nu și-a imaginat scandalul pe care îl va crea. "Nu ţi-e ruşine?!" Tatăl ei e o celebritate

Instagram Alesya Kafelnikova

Alesya Kafelnikova

Alesya Kafelnikova trăiește în Bali, locul unde a avut loc ședința foto care a ajuns motiv de scandal. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a pozat nud pe un elefant de Sumatra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alesya Kafelsinkova a pozat nud pe un elefant de Sumatra

Specia este pe cale de dispariție. În prezent, mai există mai puțin de 1.000 de elefanți de Sumatra, scrie Daily Mail

Alesya a postat un clip video de la ședința foto pe contul ei de Instagram, unde are peste 500.000 de urmăritori. ”Vibe-uri naturale”, a fost mesajul tineret.

”Nu ți-e rușine?! Banii au acaparat totul”, a fost unul dintre mesaje. Și asociațiile pentru protecția animalelor au reacționat.

”Este o trivializare tragică a maiestuosului elefant. Specia sa luptă pentru existență", a transmis ”Salvați Elefanții Asiatici” pentru The Sun.

Reclamă

Alesya este fiica lui Yevgeny Kafelnikov, tenismenul rus care a fost lider mondial. Ea este un cunoscut fotomodel. Tânăra nu se află în cele mai bune relaţii nici cu tatăl său, lucru recunoscut chiar de Yevgeny Kafelnikov. ”Am eșuat ca tată. Nu mai pot ține asta în mine, sunt exact așa cum nu trebuia să fie un părinte. Am nevoie de ajutor”, scria fostul tenismen, pe Twitter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alesya Kaf (@kafelnikova_a)
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Darius Olaru a ratat un penalty 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău Vezi toate știrile
Citește și