Închide meniul

"Niciodată nu ne-a prins cu paparazzi". Ce a spus Anamaria Prodan despre divorţ şi despre cei trei presupuşi amanţi. "Eram singură în România"

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2021, 18:56

Reclamă
"Niciodată nu ne-a prins cu paparazzi". Ce a spus Anamaria Prodan despre divorţ şi despre cei trei presupuşi amanţi. "Eram singură în România"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este căsătorită de 13 ani cu Laurenţiu Reghecampf

Agentul de jucători şi-a dorit să spulbere toate zvonurile apărute în ultima perioadă, cum că şi-ar fi înşelat soţul cu foştii fotbalişti Dan Alexa, Ovidiu Burcă şi Dani Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: "Pe mine 90 la sută din țară mă urăște!"

"Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman.

Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate?", a spus Anamaria Prodan potrivit GSP.

Dan Alexa a negat că ar fi într-o relaţie cu Anamaria Prodan

Dan Alexa, tehnicianul care a fost lovit de Anamaria Prodan şi despre care s-a zvonit că ar avea o "altfel" de relaţie cu vedeta, a ţinut să facă lumină. A transmis un mesaj categoric.

"Este ultima dată când cineva își mai permite să scrie așa ceva despre mine și Anamaria Prodan. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei. Copiii mei si cei ai familiei Reghecampf nu merită să citească asemenea aberații și răutăți născute din invidie, frustrare și prostie

Reclamă

Rog respectuos presa să încheie această mizerie și să dea dovadă de bun simț și decență când vine vorba despre familia mea și familia Prodan Reghecampf! Va rog sa ne respectați munca, carierele și familiile! Mulțumesc pentru înțelegere”, a spus Dan Alexa, conform cancan.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și