Închide meniul

AS.ro LIVE | Nicolai Tand a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! ”Chef-ul” vedetelor, povești fabuloase cu Ronaldinho, Trezeguet sau Eto`o

Silviu Corneanu Publicat: 12 februarie 2021, 6:09

Reclamă
AS.ro LIVE | Nicolai Tand a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! ”Chef-ul” vedetelor, povești fabuloase cu Ronaldinho, Trezeguet sau Eto`o

nicolaitand.ro

Nicolai Tand va fi în platoul AS.ro LIVE

Nicolai Tand poate fi numit și ”chef-ul” vedetelor. Bucătarul de la Neața cu Răzvan și Dani, de pe Antena 1, a fost prezent în platoul AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tand a manageriat un restaurant în Paris, iar acolo veneau toate vedetele din fotbal. I-au trecut pragul jucători precum Messi, Ronaldinho, Trezeguet, Eto`o sau Adrian Mutu.

INTRĂ AICI SĂ VEZI ÎN TIMP REAL EMISIUNEA.

Cine este Nicolai Tand

Nicolai Tand are o poveste de viață senzațională, după care s-ar putea face lejer un film de succes. El a făcut de toate, a spălat vase, a vândut ziare, a fost piccolo, ospătar, manager, director.

Povestea mea începe în urmă cu ceva vreme într-un sat din Maramureș, locul în care am trăit până la 20 de ani, când am luat lumea la picior. La propriu. O perioadă în Anglia, două săptămâni în America, ceva vreme prin Italia și ani cărora le-am pierdut șirul în Franța, țară pe care am găsit-o cea mai aprope sufletului meu și în care m-am hotărât să rămân chiar dacă nu aveam nimic.

Reclamă

Am dormit în case abandonate, am făcut orice, de la vândut ziare, la spălat vase și lucrat pe ambulanță. Am ajuns apoi într-un restaurant, locul în care mi-am dat seama că a fi ospatar e chiar o meserie. Am pornit de la spălatul vaselor și am fost pe rând, piccolo, ospătar, manager de restaurant, director și director general. Mi-am dorit să cresc și mereu când am făcut un lucru, mi-a plăcut să-l fac bine. Așa fac și acum”, se descrie chiar el pe site-ul său nicolaitand.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și