Închide meniul

Dănuţ Lupu, dezvăluiri dramatice din trecutul fetei care a vrut să se sinucidă la metrou la Dristor: "Nu e la prima încercare"

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2021, 5:47

Reclamă
Dănuţ Lupu, dezvăluiri dramatice din trecutul fetei care a vrut să se sinucidă la metrou la Dristor: "Nu e la prima încercare"

Captură Youtube

O fată a încercat să se sinucidă la metrou

Fostul mare internaţional român a dezvăluit, în exclusivitate pentru AS.ro, că fata nu este la prima încercare de a se sinucide. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Fata cică e la a treia încercare, nu e la prima încercare. E dramatic. Părinţii cică sunt în divorţ, s-ar fi certat cu prietenul şi… Problemele lor, important e că Răzvan a reuşit să o tragă", a spus Dănuţ Lupu, în exclusivitate pentru AS.ro. 

Fiul lui Dănuţ Lupu a salvat o adolescentă la metrou

"Da, mă bucur că a avut curajul şi tăria să facă acest lucru. Oricum el e un băiat curajos de felul lui. Soarta a fost că eu l-am sunat să mă văd cu el şi mi-a spus: 'Tati, nu mai iau maşina că nu prea mai găsesc loc de parcare. Vin cu metroul!'. Până la urmă soarta fetei a depins de alegerea lui de a merge cu metroul.

Poate fata aia a avut norocul ca el să vină cu metroul. Dacă venea cu maşina…nu ştiu dacă fata aia mai trăia", a declarat Dănuţ Lupu în exclusivitate pentru AS.ro.

Răzvan are 33 de ani şi îşi va sărbători ziua de naştere chiar în această lună. Băiatul celui care a câştigat titlul atât cu Dinamo, cât şi cu Rapid, a declarat că gestul de la metrou a fost cel mai frumos cadou pe care şi l-a făcut.

Reclamă

Fata de 15 ani, salvată de fiul lui Dănuţ Lupu, este internată în spital

Potrivit observatornews.ro, tânăra de 15 ani este acum in stare stabilă şi nu a suferit traume fizice. Este internata la Spitalul Obregia și urmează să treacă printr-un consult psihiatric. Surse medicale spun că și în trecut a mai avut tentative de suicid.

"Metrorex informează că, la stația de metrou Dristor 1, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă", a fost comunicatul oficial.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” Vezi toate știrile
Citește și