Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Cosmin Hodor, cuvinte uriașe despre Hagi: "E un workshop în permanență!" Momentul când "Regele" l-a scos din casă: "Am fost cu tata la Ambasada Argentinei"

Antena Sport Publicat: 5 februarie 2021, 8:01 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Cosmin Hodor, cuvinte uriașe despre Hagi: "E un workshop în permanență!" Momentul când "Regele" l-a scos din casă: "Am fost cu tata la Ambasada Argentinei"

Captură AS.ro LIVE

Cosmin Hodor, invitatul lui Cătălin Oprișan

Hodor a dezvăluit că s-a cunoscut cu Gică Hagi la turneele din tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am lucrat cu el.  Noi ne-am cunoscut prin intermediul turneului de tenis. A venit de câteva ori la turneul de tenis, venea mereu la meciurile importante. Îi plăcea să asiste acolo și am interacționat. Cosmine, uite cu proiectul, cu Academia. Nu aveam niciun gând să lucrez în fotbal, dar când s-a ivit o ocazie din asta să lucrez în fotbal. Noi am crescut cu el, am fost cu tata în fața Ambasadei Argentinei după meciurile alea. Nu poți să le uiți, nu ți le ia nimeni.

Au fost 2 ani și jumătate la Academie, au fost niște ani foarte frumos. AM învățat multe de la Gică, felul de a aborda lucrurile, disciplina. Nu sare niciodată etape. Atunci, îți dai seama cum de a realizat toate aceste lucruri", a spus Cosmin Hodor la AS.ro LIVE.

Mesajul lui Cosmin Hodor pentru Gică Hagi

Gică Hagi, care este considerat cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, împlinește astăzi 56 de ani.

Reclamă

"Pentru noi va rămâne rămâne veșnic tânăr. Noi am crescut cu el, am copilărit. Nu va trece vârsta asta peste el. Îi urăm La Mulți Ani și ne bucurăm că de fiecare când apare ne spune și ne învață ceva. E un workshop în permanență", a mai spus Cosmin Hodor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și