Închide meniul

AS.ro LIVE | Cătălin Zmărăndescu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Fostul luptător a făcut dezvăluiri savuroase

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 21:00 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
AS.ro LIVE | Cătălin Zmărăndescu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Fostul luptător a făcut dezvăluiri savuroase

Inquamphotos / Marius Zmarandescu via Hepta

Cătălin Zmărădescu este invitatul lui Cătălin Oprişan

Se anunţă o ediţie incendiară. Cătălin Zmărăndescu vinbe să facă dezvăluiri fabuloase din cariera sa şi nu numai la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Zmărăndescu va vorbi despre marile victorii din carieră, precum şi alte detalii inedite. 

Cătălin Zmărăndescu a fost şi bodyguardul lui Gigi Becali până în 2009. Atunci, fostul sportiv i-a prins pe hoţii care i-au furat maşina lui Gigi Becali.

VEZI AICI ÎN TIMP REAL AS.RO LIVE, DE LA 10.30

Fiica lui Cătălin Zmărăndescu ia lecţii de MMA

Copiii lui Zmărăndescu fac echipă la sala de MMA. Mihai Zmărăndescu o învaţă pe sora lui plină de tatuaje să se apere de băieţii care îi dau târcoale.

Reclamă
Reclamă

Alexandra a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă mai tare de street-dance. O accidentare a făcut-o să renunţe la sportul de performanţă.

În momentul de faţă, fac sală, alerg, am o proteză pe care o pun când ies la alergat. Alexandra are 18 ani şi atrage toate privirile cu lookul ei.

"Cel de pe frunte (n.r. tatuajul) reprezintă că am depăşit o perioadă destul de grea din viaţa mea. Am simţit nevoia să fie la vedere. Să ştie toată lumea că sunt binecuvântată şi am reuşit să trec peste. Tatuajul acesta (n.r. arată braţul drept) o reprezintă pe mama, aici este fratele meu, care ţine lăbuţa pe mine, semn că mă protejează", a mai spus Alexandra Zmărăndescu, pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:49

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 1-0! Selmani a dat lovitura cu un lob excelent, după greșeala lui Pap! Gol anulat pentru „câini”

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și