Închide meniul

Rică Răducanu a evitat tragedia. Soţia sa urma să fie mutată chiar în salonul 5 de la "Matei Balş", chiar înainte de incendiu. "Mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva"

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 6:40 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Rică Răducanu a evitat tragedia. Soţia sa urma să fie mutată chiar în salonul 5 de la "Matei Balş", chiar înainte de incendiu. "Mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

7 victime în urma incendiului de la Matei Balş

"Am fost chiar acolo unde a luat foc. La pavilionul 5. Mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva, că ce-i acolo… numai aglomerație. Săracii, doctorii parcă sunt roboți. Nici nu-i vezi. Te ajută cu ce pot. Cred că i-a depășit situația. Știi cum e, chiar dacă sunt noi instalațiile, astea sunt vechi, dar se mai găsește câte o nenorocire când e așa o aglomerație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rică Răducanu după incendiul de la "Matei Balş": Nevasta mea e încă acolo

Nevasta mea e încă la "Matei Balș'. A avut noroc. Când eram acolo, am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut. Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe… Chiar acolo am stat două săptămâni" a spus Rică Răducanu, despre incendiul de la "Matei Balş", pentru Antena Stars.

Rică Răducanu a scris istorie la Rapid

Răducanu este o legendă a Rapidului, club alături de care a câștigat un titlu (1967) și două Cupe ale României (1972, 1979). Fostul mare portar a evoluat timp de 10 sezoane în Giulești.

Răducanu a adunat 61 de selecţii la echipa naţională şi a mai evoluat şi pentru Sportul Studenţesc, Steaua, FCM Reşiţa şi FC Baia Mare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și