Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | FABULOS! Un prinț i-a oferit cămile lui Ilie Balaci pentru fiica sa Lorena! Reacția fostei legende din Bănie

Silviu Corneanu Publicat: 25 ianuarie 2021, 11:02 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | FABULOS! Un prinț i-a oferit cămile lui Ilie Balaci pentru fiica sa Lorena! Reacția fostei legende din Bănie

AS.ro

Lorena Balaci a fost invitată la AS.ro LIVE

Fata lui Ilie Balaci a povestit faptul că un prinț a dorit să o cumpere de la tatăl său, oferindu-i în schimb cămile de curse, care valorau milioane. Fosta legendă din Bănie nici nu a vrut să audă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un prinț a dorit să o cumpere pe Lorena Balaci oferind în schimbul ei cămile

E o jumătate de adevăr. Eu, mă duceam la tata în vacanțe. Pe vremea aia nu se văzuseră prea multe femei la Dubai, cu ochi albaștri cu atât mai puțin. Aveam 16 ani pe atunci, unui prinț i s-a părut că eu sunt ieșită din comun.

Erau cămile de curse, care costă niște milioane. Îi ziceau ceva lui tata, că îi place de mine, din astea. Tata i-a zis: ”Vezi-ți, mă de treaba ta, nu știi cu cine te încurci”. Nu a vrut să audă”, a dezvăluit Lorena Balaci la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile Lorenei Balaci

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:45

LIVE TEXTManchester City – Inter (22:00), meciul zilei din Liga Campionilor. Sparta Praga – Salzburg 3-0

21:31

Gigi Becali, nevoit să le plătească sume uriaşe lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii: „Trebuie să scot banii ăştia!”

21:30

Dinamo a învins-o pe Wisla Plock şi e lider în grupa A a Ligii Campionilor

20:59

„Nu joacă nici măcar la Rangers B” Presa din Spania, uimită de situaţia lui Ianis Hagi: „Nici vorbele tatălui său nu l-au ajutat”

20:29

Ciprian Tătăruşanu, prima apariţie publică după ce şi-a anunţat retragerea! Mesajul uriaş pentru fanii FCSB-ului

20:11

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Jucătorii care ar putea semna cu echipa antrenată de Kopic

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 FotoLovitură pentru Ilie Năstase după recalcularea pensiilor! Ce s-a întâmplat cu pensia fostului lider mondial: „Atât merit” 6 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu
Citește și