Închide meniul

Locul unde vrea să îşi trăiască Gigi Becali ultimii ani din viaţă! "Trebuie să mergi o oră pe potecă". Singura plăcere la care nu va renunţa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2021, 5:27 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Locul unde vrea să îşi trăiască Gigi Becali ultimii ani din viaţă! "Trebuie să mergi o oră pe potecă". Singura plăcere la care nu va renunţa

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali vrea să se retragă la o mănăstire din judeţul Vâlcea

Gigi Becali a renunţat la apariţiile dese din viaţa publică. El urmează să se retragă într-un loc izolat, în ultimii ani din viaţă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să se retragă la o mănăstire din judeţul Vâlcea

În vârstă de 62 de ani, şeful FCSB şi-a anunţat deja familia în privinţa deciziei pe care a luat-o, scrie ziare.com.  Locul ales este un schit din satul Pătrunsa, din judeţul Vâlcea. Acolo, Becali a ajutat la construirea unei mănăstiri. 

"Am construit o mănăstire în taină, una de care nu ştie nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă", a declarat Becali, conform sursei citate. 

Omul de afaceri merge des în vizită la schitul din satul Pătrunsa, iar mutarea definitivă ar urma să aibă loc peste câţiva ani. 

Becali vrea să lase în urmă cu totul viaţa luxoasă pe care o duce în vila şi în "Palatul" din Bucureşti. La o singură plăcere nu va renunţa: mâncarea sănătoasă. Pentru asta, şi-a cumpărat deja câteva sute de oi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și