Închide meniul

Fiica vedetei Anamaria Prodan, apariţie de senzaţie în Bucureşti. Maşina de 200.000 de euro din care a coborât frumoasa de 21 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 10:18 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Fiica vedetei Anamaria Prodan, apariţie de senzaţie în Bucureşti. Maşina de 200.000 de euro din care a coborât frumoasa de 21 de ani

Instagram Anamaria Prodan

Fiica agentului Anamaria Prodan, apariţie spectaculoasă în Bucureşti

Astfel, frumoasa fata a lui Prodan a întors toate privirile celor aflaţi în zona Primăverii a Capitalei, acolo unde, conform cancan.ro, s-a întâlnit cu o prietenă, la unul din restaurantele de fiţe. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebecca Prodan: "Fotbalul aduce atâta bucurie…"

Anul trecut, în luna iunie, Rebecca devenea singura femeie din conducerea unui club din Liga 1, din România. Hermannstadt era echipa la care avea funcţie de decizie, alături de mama ei, Anamaria Prodan.  

"Mi-am dorit să aplic ceea ce m-au învățat familia și școala. Încet, încet, noi, cei patru frați, trebuie să ducem mai departe micul imperiul pe care părinții nostru l-au construit de la zero. Fotbalul aduce atâta bucurie…

Eu sunt omul care ascultă și învață. Și oamenii de la Hermannstadt au fost foarte OK, nu m-am simțit nicio clipă privită ca pe o… hai să zic ciudățenie… Nu sunt nici prima, nici ultima femeie în structura de conducere a unui club de fotbal.", a declarat Rebecca.

Reclamă

Ce avere are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. "Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară", susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

"Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.

Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, spunea, în trecut, Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și