Închide meniul

"M-am trezit într-o ploaie de palme!" Ioana Năstase, noi detalii despre momentul în care ar fi fost bătută! Ce s-a întâmplat la câteva minute după incident

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 7:08 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
"M-am trezit într-o ploaie de palme!" Ioana Năstase, noi detalii despre momentul în care ar fi fost bătută! Ce s-a întâmplat la câteva minute după incident

Facebook Ioana Năstase

Scandal uriaş între Ioana şi Ilie Năstase

"Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, au fost noile detalii oferite de Ioana, citată de Click. 

Reacţia fiului Ioanei Năstase după scandalul uriaş cu Ilie Năstase

Theodor, fiul Ioanei Simion, a dezvăluit ce s-a întâmplat la câteva minute după ce mama sa ar fi fost bătută de Ilie Năstase.

"M-a sunat la câteva minute să-mi spună că s-a întâmplat ceva și că nu știe ce să facă. I-am spus să fie liniștită că, cu siguranță, dacă se liniștește va lua o decizie bună pentru ea.

Mama oricum este o luptătoare, e o femeie puternică, Motivul nu mi l-a spus în totalitate. A omis să spună unele lucruri, mi-a spus destul de vag. Era supărată si puțin speriată, dar încerca să ascundă. Să fie ea și să ia ce decizie crede că este mai bună pentru ea. Tot timpul asta am sfătuit-o. Eu sunt alături de ea. Am încredere în decizia ei", a spus Theodor. 

Reclamă

Probleme mari pentru Ilie Năstase

În urmă cu mai mulți ani, Ilie Năstase a avut un acuzat de violenţă domestică şi de una dintre fostele soții, Brigitte Sfăt. Au divorţat la scurt timp după acel episod.

Ilie şi Ioana Năstase s-au cununat religios în vara anului trecut. Naşii le-au fost Ciprian Marica şi soţia lui. Fostul campion de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și