Închide meniul

Gest uriaş făcut de Mohamed Salah! A donat tuburi de oxigen pentru oraşul natal, grav afectat de pandemie

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 7:01 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Gest uriaş făcut de Mohamed Salah! A donat tuburi de oxigen pentru oraşul natal, grav afectat de pandemie

ProfimediaImages

Gest uriaş făcut de Mohamed Salah

Când a auzit că există din nou probleme în Nagrig, Salah nu a stat pe gânduri: a contribuit la finanţarea unei staţii de ambulanţă. Asta pentru a împiedica mărirea numărului de victime. Un spital a primit şi tuburi de oxigen. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salah nu se află la primul gest superb de acest gen. El a ajutat cu mulţi bani orăşelul unde se năştea cu 28 de ani în urmă. A ajutat la construirea unei şcoli pentru fete, facilităţi pentru sport, dar şi la construirea unei staţii pentru tratarea apei uzate. 

Tatăl lui Mohamed Salah se ocupă de donaţii

Salah a donat tone de alimente, bani şi aparatură pentru spitalele din Egipt. Tatăl lui se ocupă de întreaga operaţiune.

Jucătorul care a devenit campion al Europei cu Liverpool i-a ajutat pe locuitorii din orașul natal, Nagrig, cu tone de carne. Comunitatea a fost grav afectată din cauza pandemiei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și