Închide meniul

AS.ro LIVE | Invitatul lui Cătălin Oprişan a fost Dan Negru. Poveşti savuroase cu "Omul Revelioanelor"

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2021, 7:30 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
AS.ro LIVE | Invitatul lui Cătălin Oprişan a fost Dan Negru. Poveşti savuroase cu "Omul Revelioanelor"

Antena 1

Dan Negru este invitatul lui Cătălin Oprişan

Oamenii din sport au făcut spectacol şi la Revelionul lui Dan Negru din acest an! Atleți precum Cosmin Contra, Giani Kiriță și Marian Drăgulescu au sărbătorit noaptea dintre ani și au ajutat din nou Revelionul lui Dan Negru să fie lider detașat de audiență!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

INTRĂ AICI SĂ VEZI AS.RO LIVE CU CĂTĂLIN OPRIŞAN ŞI DAN NEGRU! 

La AS.ro Live cu Oprişan, Dan Negru de dezvăluit poveşti savuroase despre oamenii de fotba, dar şi care este marea sa pasiune.  

AS.ro LIVE va putea fi urmărită pe www.AS.ro, pe pagina de Facebook Antena Sport, dar şi pe canalul de Youtube Antena Sport. 

Dan Negru a prezentat al 21-lea Revelion consecutiv

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru al 21-lea an consecutiv, a fost lider incontestabil de audiență pe toate segmentele de public. Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2021, de la ora 23:05, a adunat în fața micilor ecrane 3.577.000 de români din toată țara, Antena 1 înregistrând 20.3 puncte de rating și 41.3% cota de piață.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și