Închide meniul

Walter Zenga are şi alte probleme în afara divorţului de Raluca. Fiul său a spus totul la Big Brother. "Nu am simţit nevoia să-l caut"

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2021, 13:37 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Walter Zenga are şi alte probleme în afara divorţului de Raluca. Fiul său a spus totul la Big Brother. "Nu am simţit nevoia să-l caut"

Instagram Andrea Zenga

Andrea Zenga, detalii despre tatăl său Walter Zenga

Legenda lui Inter are doi copii cu Raluca, dar mai are alţi trei din precedentele două relaţii, cu Elvira Carfagna şi Roberta Termali. Cu fiul cel mare, Andrea, nu a mai discutat de 14 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Zenga, reacţie surprinzătoare când a fost întrebat de Walter Zenga

În vârstă de 27 de ani, Andrea Zenga este antrenor personal şi este o prezenţă constantă în show-urile de televiziune. În 2018 a participat în Insula Tentaţiilor, iar acum concurează pentru premiul pus la bătaie în Big Brother. Acolo a şi făcut dezvăluiri incendiare.

"În cele ma importante momente din viaţa mea, şi nu spun asta cu răutate, el nu a fost acolo. Mama mea era, la fel şi fratele meu. După părerea mea nu este o obligaţie să fii tată, este o dorinţă. Dacă nu şi-a dorit asta, nu îl pot învinui. Mă consider foarte norocos că am crescut împreună cu mama mea, ei îi datorez viaţa. 

Cei care nu au fost acolo şi vor să intre în viaţa mea, trebuie să vrea. La 27 de ani nu trebuie să primesc un mesaj pe lună, trebuie mai mult de atât. Cu asta, nu îl reneg pe tatăl meu. După părerea mea, tatăl trebuie să fie cel care face primul pas. De ce eu şi fratele meu trebuia să mergem şi să căutăm o persoană care nu era acolo? Nu am simţit niciodată nevoia să mă duc să-l caut, nu-mi lipseşte nimic", a anunţat Andrea Zenga citat de golssip.it.

Walter Zenga: ”Caut o nouă provocare!”

Walter Zenga (60 de ani) este liber de contract în acest moment. Fostul internațional italian așteaptă oferte.

Reclamă
Reclamă

Caut o nouă provocare și aș vrea ca aceasta să fie în fotbalul din Emirate deoarece aș vrea să mă stabilesc aici. Nu sunt genul de antrenor lacom, care să urmărească doar partea financiară.

Am ales Emiratele Arabe ca o destinație finală datorită modului de viață frumos, legilor, tradițiilor pe care le-am trăit în peste 10 ani de când sunt aici”, au fost cuvintele lui Walter Zenga.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05

Mohamed Salah, record impresionant la Liverpool! E primul jucător din istoria „cormoranilor” care reuşeşte asta

23:55 2 oct.

Surprize uriaşe în Champions League! Real Madrid şi Bayern, învinse! Juventus, remontada în inferioritate! Rezultatele serii

23:43 2 oct.

Arbitrul Radu Petrescu, făcut praf de fanii lui Aston Villa: „Cel mai bun jucător al lui Bayern!”. A stârnit controverse uriaşe!

23:07 2 oct.

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29 2 oct.

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17 2 oct.

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 3 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și