Închide meniul

Benny Adegbuyi, uriaş şi în afara ringului. A ajutat un bărbat de 38 de ani să le îmdeplinească visul celor 4 copii. Ce gest impresionant a făcut

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2020, 14:28 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Benny Adegbuyi, uriaş şi în afara ringului. A ajutat un bărbat de 38 de ani să le îmdeplinească visul celor 4 copii. Ce gest impresionant a făcut

Facebook Benny Adegbuyi

Benny Adegbuyi ajută un bărbat de 38 de ani

"Am ajuns la Giurgiu, la Tiberiu, tatăl care-și crește singur cei 4 copii! Are 38 de ani și muncește zi de zi pentru a le împlini visul copiilor lui. Nu este vorba despre vacanțe sau jucării scumpe. Cei mici vor o bucătărie. M-au impresionat! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benny Adegbuyi ajută un bărbat de 38 de ani

Tiberiu este un om modest care înainte de toate își iubește copiii si asta îl motivează ca în ciuda greutăților să nu-i abandoneze, ba chiar să muncească cât 10 bărbați și să le ofere dragostea lui care reușește să o compenseze și pe a mamei. Tiberiu merită! 

Am mers în această dimineață si le-am făcut o surpriză. Le-am dus toate materialele necesare pentru construcția bucătăriei. De așteptat, Tiberiu s-a apucat deja de treabă şi are și 4 ajutoare de nădejde, copiii! Săptămăna viitoare îi voi vizita din nou", a scris Benny, pe contul personal de Facebook. 

Cătălin Moroşanu i-a cumpărat o casă "călăreţului" Sergiu

Bun prieten cu Benny Adegbuyi, Cătălin Moroşanu a impresionat în acest an. L-a ajutat pe tânărul care a mers călare 40 de kilometri, până la maternitatea din Iași, ca să-și vadă copilul nou-născut. I-a luat acestuia o casă nouă și l-a scăpat de vechea locuință de doar 6 metri pătrați.

De mai puțin de două săptămâni a avut nevoie Moroșanu pentru a strânge banii necesari. Cel mai popular luptător român a strâns, din donații, 42.600 de euro. Luptătorul a dezvăluit și cum a făcut rost de atâția bani într-un timp record.

Reclamă

”Le mulțumesc românilor care au donat. Băi, erau donații de 15 euro, 20 euro. Din puținul lor, aștia au donat cel mai mult! Românii, ăștia săraci, ăștia au donat cel mai mult”, a spus Cătălin Moroșanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și