Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ieșit din viața publică: "Eu mă otrăveam"

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2020, 18:57 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ieșit din viața publică: "Eu mă otrăveam"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a explicat de ce a ieșit din viața publică

"La mine, o zi fără biserică și fără liturghie nu mai poate fi. De ce crezi că eu nu mai vreau să apar în public? Pentru că dacă o să ies o să fac grăire de rău și cad în slavă deșartă, trufie, mândrie. Eu, dacă mă apucam să țin post de mâncare și mă apucam totodată să vorbesc vrute și nevrute, degeaba țineam eu post și mergeam la biserică. Eu mă otrăveam tot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se spune că omul are depresie. E bolnav, are depresie. Dar, de fapt, nu are depresie. Nu e o boală psihică, ci este lucrarea dracilor care îți bagă și îți aduc toate mizeriile în cap pentru păcatele pe care le-ai făcut.

Acum nu se poate decât numai cu Hristos, Spovedanie, Împărtășanie, rugăciune. Acum sunt vremuri grele și cade lumea. Dar cad și mă ridic. Pentru că Dumnezeu iartă greșelile noastre «de 70 de ori câte 7», adică infinit”, a declarat Gigi Becali pentru site-ul lumeacredintei.com

Gigi Becali, ieșire publică fără precedent: "Vorbesc dracii prin gura lui!"

Gigi Becali a rupt tăcerea într-o perioadă în care a decis să iasă din viața publică. Patronul FCSB a avut un mesaj dur pentru cei care au criticat Biserica Ortodoxă Română în ultima perioadă.

"Pentru, că dacă-l luăm în seamă pe el, pe ăsta care a făcut acele declarații, este ca și când am da importanță dracilor. Noi trebuie să ignorăm dracii.

Reclamă

Sfinții Părinți au ajuns la concluzia (din luptele, bătăile și războaiele pe care le-au primit) că oamenii toți sunt buni, iar de vină sunt numai dracii. Și atunci când vrei să judeci pe cineva, să-ți aduci aminte de căderile tale. Așa că mai bine să spunem: dracu-i de vină! Și să nu mai judecăm pe niciun om. Pentru că Dumnezeu l-a făcut pe om după chipul și asemănarea Lui. Din nefericire, el, omul, s-a întovărășit cu dracul și astfel a devenit stăpânitorul lui. El îl pune să facă și să spună. El stăpânește doar pentru că noi îi dăm puterea noastră și faptele noastre. El e stăpânitor doar prin noi, pentru că facem ce vrea el. Dumnezeu nu a făcut lumea ca să i-o dea lui în stăpânire, nu. Noi i-am dat-o. Dar asupra celui care e cu Hristos, care are Spovedanie, Împărtășanie, nu are nicio putere. Deci, revenind la acest individ, nu are nicio vină el în mod direct, pentru că vorbesc de fapt dracii prin gura lui. Și atunci noi trebuie să facem rugăciune pentru el. Doamne miluiește-l!”, a mai spus Gigi Becali. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și