Închide meniul

S-a căsătorit cu o păpuşă! Cum decurge o zi din viaţa lui Yuri Tolochko. Imagini de la nuntă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2020, 9:43 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
S-a căsătorit cu o păpuşă! Cum decurge o zi din viaţa lui Yuri Tolochko. Imagini de la nuntă

Instagram

Yuri Tolochko s-a căsătorit cu o păpuşă

Toată lumea este curioasă cum decurge o zi din viaţa celor doi, iar lucrurile sunt simple: aceştia călătoresc foarte mult şi postează pe reţelele de socializare mesaje pentru fani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi sunt trataţi cum se cuvine în restaurantele pe unde iau masa şi respectă regulile unui cuplu normal. Ei merg şi în baruri sau locuri unde lumea se distrează, mai puţin în această perioadă a pandemiei. 

Yuri Tolochko s-a însurat cu păpuşa Margo

Nunta celor doi era programată în primăvară, dar a fost întârziată de noul coronavirus. În cele din urmă, nunta a avut loc. The Sun anunţă că a fost un eveniment tradiţional, la care au participat zeci de invitaţi. Păpuşa a fost îmbrăcată într-o rochie albă şi, bineînţeles, nu a lipsit dansul mirilor.

"Cuplurile trebuie să vorbească mai puţin şi să se conecteze mai mult. Cu timpul, Margo şi cu mine am realizat că este nevoie de mai mult decât cuvinte pentru a purta o conversaţie", a declarat Yuri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OddJack / Юрий Толочко (@yurii_tolochko)

Reclamă

Conform reglementărilor din Kazahstan, cununia celor doi este perfect legală.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” Vezi toate știrile
Citește și