Închide meniul

”Au fost momente cumplite!” Clipele dramatice prin care a trecut Anamaria Prodan: ”Mi-a fost teamă”

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2020, 6:54 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
”Au fost momente cumplite!” Clipele dramatice prin care a trecut Anamaria Prodan: ”Mi-a fost teamă”

Captură AS

Anamaria Prodan are coronavirus

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a prezentat simptomele specifice coronavirusului. Agentul de jucători spune că ce a fost mai greu a trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul. Au fost momente ciudate. Nu m-am simțit bine. Au fost momente cmplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt și vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic”, a spus Anamaria Prodan la România TV.

Anamaria Prodan le cere oamenilor să respecte cât mai mult măsurile de distanțare socială recomandate de autorități.

Oricât te păzești nu ai cum să controlezi. Cine nu crede în acest virus nu știe despre ce vorbește. Trebuie cumva să ne păzim. Cred că absolut tot mapamondul va avea acest virus, dar mă gândesc că dacă nu avem probleme de sănătate foarte mari nu ar trebui să îți fie teamă.

Mi-a fost teamă mai ales când auzeam din toate părțile că într-o fracțiune de secundă totul se poate agrava și că nu poți să respiri”, a completat Anamaria Prodan. 

Reclamă

Cum s-a infectat Anamaria Prodan

Anamaria Prodan crede că s-a infectat după ce a luat parte la o şedinţă a clubului Hermannstadt. Ea impresariază aproape toţi jucătorii de la echipa din Liga 1, acolo unde tocmai au fost semnalate mai multe cazuri de Covid-19.

Anamaria este implicată la Hermannstadt şi prin intermediul fiicei, Rebecca. Aceasta deţine o parte din acţiuni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și