Închide meniul

Grupurile lui Florin Ristei intră în Bootcamp-ul X Factor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2020, 7:15 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Grupurile lui Florin Ristei intră în Bootcamp-ul X Factor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1

Antena 1

X Factor e azi, de la 20:30, pe Antena 1

Săptămâna aceasta este rândul Deliei și al lui Florin Ristei să facă alegeri dificile, având doar trei locuri de oferit pentru etapa următoare și zece concurenți din care fiecare trebuie să aleagă. Astfel, artiștii din grupele ale căror mentori sunt cei doi trebuie să dovedească faptul că merită unul dintre cele trei scaune din Bootcamp, pentru că miza este uriașă! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Ristei, 28 de concurenţi, în 11 grupuri, la X Factor 2020

Florin Ristei are nu mai puțin de 28 de persoane în cele 11 grupuri ale sale, unul dintre acestea fiind un wild card pe care juratul l-a oferit. ”Acum șapte ani, când am fost eu concurent, nu era această etapă, și cred că îmi place că nu am trecut atunci prin asta… e greu”, va mărturisi Florin Ristei în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1. 

Săptămâna trecută Ștefan Bănică a trecut de la agonie la extaz încercând să aleagă trei concurente din grupa sa de fete cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani. Încă de la început, acesta a mărturisit că va pune preț pe dorința fiecăreia de a evolua, astfel că unele decizii i-au contrariat pe colegii săi jurați. La finalul serii, Ștefan Bănică a ales să meargă în etapa următoare alături de Andrada Precup, Ioana Ardelean și Alexandra Sîrghi.  

Și grupa Loredanei la X Factor a rămas cu doar trei din cei zece concurenți! Iulian Selea, Adrian Petrache și Eden Loren au impresionat-o pe jurata X Factor și le-a oferit, împreună cu un scaun, șansa de a trece în etapa următoare. 

În sezonul cu numărul 9, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce i-a făcut să ia decizii mult mai strategice. 
Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana este mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică caută factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și