Închide meniul

Anamaria Prodan, la un pas să declanșeze un focar de coronavirus! Dezvăluiri de ultimă oră: ”Am avut mare noroc”

Antena Sport Publicat: 28 noiembrie 2020, 16:20 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Anamaria Prodan, la un pas să declanșeze un focar de coronavirus! Dezvăluiri de ultimă oră: ”Am avut mare noroc”

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are coronavirus

Anamaria Prodan a fost la un pas să declanșeze un adevărat focar de coronavirus. Dacă rezultatul nu ieșea în timp util, agentul de jucători luat contact cu copiii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am avut noroc că mi am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei”, a spus Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Anamaria Prodan are Covid-19

Anamaria Prodan, care impresariază aproape toţi jucătorii de la Hermannstadt, a aflat că s-a infectat şi ea cu noul coronavirus. La echipa din Sibiu tocmai au fost semnalate opt cazuri de Covid-19.

namaria Prodan a intrat în izolare, după ce a aflat că testul făcut este pozitiv.

Ea este implicată la Hermannstadt şi prin intermediul fiicei, Rebecca. Aceasta deţine o parte din acţiuni. Anamaria Prodan a resimţit primele simptome, după ce a fost la Sibiu pentru o şedinţă la club.

Reclamă

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf tocmai a pus, pe contul de Instagram, o filmare în timp ce se relaxa la plajă.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige Vezi toate știrile
Citește și