Închide meniul

VIDEO EXCLUSIV | Dominique Lăcătuş nu vrea să audă de fotbalişti: "Am mulţi în familie din fotbal!" Poate împărţi scena cu Kira Hagi

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2020, 19:57 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Reclamă
VIDEO EXCLUSIV | Dominique Lăcătuş nu vrea să audă de fotbalişti: "Am mulţi în familie din fotbal!" Poate împărţi scena cu Kira Hagi

Captură AS.ro

Dominique Lăcătuş este fiica lui Marius Lăcătuş

În serialul Adela, de la Antena 1, Dominique Lăcătuş joaca rolul Taniei, secretara unui magnat care deţine un imperiu media.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E cel mai important rol al ei de când a absolvit Facultatea de Arte Dramatice de la Madrid.
Când a ales să devină actriţă, Dominique s-a sfătuit şi cu tatăl ei.

"Vorbind şi acasă am zis, hai să încercăm cursurile astea de actorie. Şi mi-a plăcut mult", a spus Dominique Lăcătuş. 

"Dacă ea şi-a ales acest drum şi visul ei a fost să ajungă actriţă, sigur că am fost alături de ea", a spus şi Marius Lăcătuş.

Şi Fiara ar da bine în filme, spune Dominique. Lăcătuş nu e străin de platoul de filmare. 

Reclamă

"Cum era si pe teren, de i se spunea Fiara, cred că tot un personaj dur, impunător i s-ar potrivi", a mai spus Dominique Lăcătuş.  

"Cred că nu aş avea răbdarea necesară să apar în nu ştiu ce serial sau film", mai spus Lăcătuş.

Reclamă 4 / 0/3

Dominique Lăcătuş – Kira Hagi, împreună pe scenă

Pe viitor, Dominique ar putea juca în acelaşi film cu fata lui Hagi, Kira.

"Mi-aş dori acest lucru, să fim împreună în sală şi să ne urmărim copiii care sunt pe scenă. Sper ca şi ele să ajungă nu doar atât de cunoscute ca noi, ci să ne depăşească", spune Marius Lăcătuş. 

Fiară pe terenul de fotbal, Lăcătuş se transforma cand ajungea acasă la fetiţa lui

"Când era acasă era doar tata Marius. Eu am aflat de Fiara când am mai crescut. Mă amuza, spuneam tu nu eşti ăla de acolo", a recunoscut Dominique. 

Dominique vorbeste spaniolă şi turcă. Fotbaliştii nu au îndrăznit să o sune. 

"Am în familie mulţi din fotbal, fini, naşi şi am zis chiar nu vreau şi iubitul fotbalist", a spus Dominique. 

Lăcătuş s-a chinuit degeaba să o facă sportivă pe fata lui.

Reclamă

"Am dus-o la tenis, la gimnastica, baschet, a fost în mai multe locuri, dar nu s-a lipit de ea", a mai spus simbolul Stelei.  

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și