Închide meniul

Joe Biden l-a învins pe Donald Trump. "Ar fi fost un dezastru!". Marii câştigători ai alegerilor din Statele Unite şi cine a fost ruinat

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2020, 8:51 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Reclamă
Joe Biden l-a învins pe Donald Trump. "Ar fi fost un dezastru!". Marii câştigători ai alegerilor din Statele Unite şi cine a fost ruinat

Profimediaimages

Joe Biden a câştigat alegerile din Statele Unite

Chiar şi în Mare Britanie au fost emoţii uriaşe. Un parior englez a pariat cinci milioane de dolari pe Trump şi s-a trezit ruinat. Fostul bancher ar fi încasat de aproape trei ori mai mulţi bani dacă actualul preşedinte ar fi obţinut un nou mandat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casele de pariuri, ajutate indirect de Joe Biden

Nu a fost singurul parior care a suferit o pierdere uriaşă. În Anglia s-au mizat sume incredibile în timpul alegerilor, iar marii câştigători au fost chiar deţinătorii caselor de pariuri.

"De îndată ce Joe Biden a fost ales cel de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite, bookmakerii din Marea Britanie pot răsufla uşuraţi. 90% dintre pariuri au fost puse pe Donald Trump, iar rezultatul marchează unul dintre cele mai mari eşecuri din istorie pentru pariori.

Cu peste 600 de milioane de lire sterline mizate la alegeri, o victorie a lui Trump ar fi fost un rezultat dezastruos pentru orice casă de pariuri. Acestea au menţinut cotele pentru Trump ridicate pe parcursul întregului scrutin, în ciuda volumului mare de pariuri care îl vizau pe preşedintele ultimilor patru ani. 

Tactica lor a dat roade, industria urmând să plătească aproximativ 180 de milioane de lire sterline. În caz contrar, dacă Trump era reales, ar fi fost nevoită să achite cel puţin 400 de milioane de lire sterline", a dezvăluit un expert din domeniu pentru The Sun.

Reclamă

Cel mai inspirat parior din lume este chiar din Marea Britanie. El a mers pe mâna lui Joe Biden şi a mizat nu mai puţin de 1 de milioane de lire sterline. A făcut un profit de 540.000 de lire sterline.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Duel „încins” pentru Liga 1! 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și