Închide meniul

Cine este Jill Biden, viitoarea Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2020, 16:47 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Reclamă
Cine este Jill Biden, viitoarea Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii

Profimedia

Jill Biden

Biden avea nevoie de 270 de voturi pentru a deveni preşedinte. Preşedintele ales al SUA va merge la Casa Albă împreuna cu soţia sa, Jill, care este profesoară de engleză. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca şi viitorul preşedinte al SUA, Jill Biden a mai fost căsătorită. Viitoarea Primă Doamnă a SUA a mai fost căsătorită cu fostul jucător de fotbal american, Bill Stevenson. Stevenson a fost unul dintre cei mai apreciați jucători de fotbal american în anii '70.  Cei doi şi-au unit destinele în februarie 1970, scrie bbc.com. Jill s-a cunoscut cu Joe Biden în anul 1975, la o întâlnire aranjată de fratele viitorului preşedinte al SUA.

Eram o femeie în toată firea, iar tipii cu care mergeam la întâlniri purtau în general jeanși, tricou și saboți. Când a apărut Joe la mine la ușă îmbrăcat într-o haină sport și mocasini mi-am zis că asta n-o să meargă nici într-un milion de ani. Era cu nouă ani mai mare decât mine! Dar am fost să vedem «Un bărbat și o femeie» la cinematograf, iar asta ne-a impresionat profund”, a spunea Jill pentru revista Vogue.

Jill şi Joe Biden s-au căsătorit în anul 1977 şi au o fiică împreună, pe Ashley, care s-a născut în 1981. 

Joe Biden va fi al 46-lea preşedinte din istoria SUA, după ce l-a învins pe Donald Trump. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
Vezi toate știrile
Citește și