Închide meniul

Raluca Zenga, schimbare de look în timpul divorţului de Walter. Decizia luată până să îşi împartă averea cu italianul

Antena Sport Publicat: 30 octombrie 2020, 16:25 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Reclamă
Raluca Zenga, schimbare de look în timpul divorţului de Walter. Decizia luată până să îşi împartă averea cu italianul

Profimediaimages

Raluca Zenga va divorţa de Walter Zenga

Fostul model îşi ţine mereu la curent cei 65.000 de urmăritori pe care îi are pe contul său de Instagram. Raluca a surprins cu ultima postare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raluca Zenga are un blog de călătorii 

Românca de 38 de ani a decis să îşi schimbe look-ul în aşteptarea deciziei de divorţ. Le-a mulţumit prietenelor pentru revenirea la "blondul perlat".

Raluca Zenga şi-a tot dorit să le arate fanilor că nu este afectată. A făcut plajă lângă Burj Al Arab şi a postat mai multe poze provocatoare pe reţelele sociale. În schimb, Walter şi-a închis contul de Instagram. Fostul antrenor al Stelei a anunţat chiar pe reţelele de socializare că nu mai formează un cuplu cu Raluca.

Walter şi Raluca trebuie să se hotărască asupra modului în care îşi împart averea. Doar vila din Dubai în care au locuit, situată într-o zonă exclusivistă, costă 2 milioane de euro. Cei doi mai dețin și un apartament de lux, în valoare de 250.000 de euro. Sunt proprietari şi a unor imobile în România și Italia, fiecare valorând cel puţin 350.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și