Închide meniul

Gest impresionant făcut de un bărbat cunoscut de o ţară întreagă! Şi-a ajutat soția să nască în plină stradă

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2020, 18:14 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Gest impresionant făcut de un bărbat cunoscut de o ţară întreagă! Şi-a ajutat soția să nască în plină stradă

captura foto

Bryan Burges, soția și fiica sa

Fotbalistul celor de la Nautico a încercat să o ducă în brațe până la mașină, dar a fost forțat să o lase jos și a ajutat la întreaga operațiune care a durat mai puțin de cinci minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bryan Borges, de la fotbalist la moașă

Datorită unei camere de supraveghere montată pe o clădire apropiată, pot fi văzute imaginile în care jucătorul de 24 de ani îngenunchează în fața soției și o ajută să ducă la capăt nașterea.

Fericitul tătit a declarat că speră să îi poată povesti întregul episod fiicei sale, atunci când aceasta va fi mare.

”A fost fără îndoială cea mai fericită zi din viața mea. A fost un moment foarte special și unic. Când m-a văzut pe mine a alergat și de aceea nașterea a fost ușoară și a durat așa puțin”, a spus Borges.

Reclamă

Fiica sa, Cecilia, a cântărit 2900 de grame la naștere și a avut o înălțime de 46 de centimetri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate Vezi toate știrile
Citește și