Închide meniul

Fostul milionar care a fost văzut cerşind pe străzi pentru o pâine. Ce s-a întâmplat câteva zile mai târziu

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2020, 9:45 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Fostul milionar care a fost văzut cerşind pe străzi pentru o pâine. Ce s-a întâmplat câteva zile mai târziu

ProfimediaImages

Delonte West trăieşte o dramă

Aşa cum a promis, Mark Cuban, patronul echipei Dallas Mavericks, îl ajută pe West, după ce acesta a fost surprins cerşind pe stradă. Acesta a ajuns la un spital, unde va fi ajutat să scape de dependenţa de droguri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta suferă şi de tulburare bipolară, iar Cuban nu a vrut să intre prea mult în amănunte. "Pot doar să confirm că l-am găsit şi l-am ajutat", a spus acesta. 

Cum au început problemele lui Delonte West

Fostul jucător de la Boston Celtics, Seattle SuperSonics şi Dallas Mavericks a fost considerat cu 16 ani în urmă unul dintre cei mai buni jucătorid in NBA.

În 2009, au început problemele pentru Delonte, fiind arestat pentru posesie de arme, iar apoi au apărut şi drogurile, dar şi tulburarea bipolară.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și