Închide meniul

Asta-i masa bogaţilor! Aroganţă uluitoare a lui Floyd Mayweather. Mii de fani au reacţionat

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2020, 6:35 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Asta-i masa bogaţilor! Aroganţă uluitoare a lui Floyd Mayweather. Mii de fani au reacţionat

ProfimediaImages

Aroganţa lui Mayweather

În poza postată pe Facebook, peste teancurile de bani, apar nişte chipsuri şi două sosuri, iar mesajul lui e cu atât mai arogant. "O masă de cafea uzată".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Used coffee table lol..
Publicată de Floyd Mayweather pe Luni, 28 septembrie 2020

Fanii lui Floyd s-au amuzat pe reţelele de socializate. "E cam mică masa", sau "cu banii ăştia, îmi plătesc datoriile, îmi iau o maşină şi le plătesc fetelor educaţia şcolară", au scris internauţii. 

Floyd Mayweather se îmbogăţeşte şi pe durata pandemiei

Fostul campion mondial din box şi-a făcut cont pe site-ul Cameo, cel care le permite celebrităţilor să trimită mesaje personalizate. Fanii trebuie să plătească o sumă importantă pentru a fi contactaţi de cel care a încasat, în ultimul deceniu, aproape un miliard de dolari!

Mayweather profită de notorietatea pe care o are şi cere 999 de dolari pentru fiecare mesaj video pe care îl va transmite. "Vreau să fiu prima celebritate care face un milion de dolari pe Cameo", a reacţionat pugilistul.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și