Închide meniul

Drama bărbatului care cerșește pe stradă. La 37 de ani, a ajuns om al străzii după ce și-a pierdut toată averea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2020, 6:46 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Drama bărbatului care cerșește pe stradă. La 37 de ani, a ajuns om al străzii după ce și-a pierdut toată averea

Profimedia

Delonte West

Deși toată lumea se aștepta ca acesta să devină unul dintre starurile din NBA, viața lui Delonte West a luat-o pe o pantă descendentă. După cei 8 ani petrecuți în NBA, timp în care a câștigat milioane de dolari, Delonte West a ajuns în D-League, o divizie inferioară. Aceasta a fost și ultima experiență a lui în baschet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dispărut din peisajul public, acesta a fost identificat pe străzi de un fan, care a și explicat ipostaza fostului baschetbalist. Era pe străzi și avea un afiș prin care cerea bani.

Anterior, Delonte West a fost văzut în ianuarie pe străzile din Dallas.

Ce spune un fost coleg despre Delonte West

În ianuarie, Jameer Nelson, fostul său coleg de la Saint Joseph a dat detalii de situația lui Delonte West.

Astăzi simt un gol în stomac când văd clipurile video ale lui Delonte. Pentru a răspunde tuturor celor care îmi scriu despre situația sa…tot ce putem face este să ne rugăm pentru el și pentru familia sa și să sperăm că va căuta ajutorul. Da, am vorbit cu el în ultimele luni, încercând doar să fiu acolo pentru el ca prieten. Un lucru pe care îl știu este că dacă aveți probleme mentale, emoționale sau fizice în viață, trebuie să vorbiți cu cineva”, a spus Jameer Nelson.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și