Închide meniul

Caz uluitor. Un star internaţional va vota pentru prima dată în viaţă la 54 de ani. Până acum, acest drept i-a fost interzis

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2020, 14:01 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Caz uluitor. Un star internaţional va vota pentru prima dată în viaţă la 54 de ani. Până acum, acest drept i-a fost interzis

Abaca Press via Hepta

Mike Tyson

Tyson a anunţat pe Twitter vestea cea mare. "Aceste alegeri vor fi primele la care voi vota. Nu am crezut niciodată că aş putea face asta, din cauza cazierului meu. Sunt mândru că în cele din urmă voi vota. Nu am crezut niciodată că aș putea face asta”, a scris Tyson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În SUA, o lege interzice persoanelor care au făcut închisoare să voteze. Numai că, anul trecut, în Nevada, statul unde trăieşte Mike Tyson, s-a votat o lege care permite persoanelor care au ieşit din închisoare să voteze.

Mike Tyson a făcut 3 ani de închisoare după ce în 1992 a fost condamnat pentru viol şi a fost găsit găsit vinovat şi pentru două acuzaţii de comportament sexual deviant.

Mike Tyson revine în ring la 54 de ani

Tot la 54 de ani, Tyson va reveni în ring pentru lupta cu Roy Jones Junior. Adversarul său de pe 28 noiembrie, Roy Jones Jr., a declarat că regretă faptul că a acceptat să se bată cu Tyson, deoarece acesta rămâne ”unul dintre cei mai puternici, mai explozici oameni care au intrat într-un ring de box”.

Lupta dintre cei doi a fost deja devansată o dată, fiind original programată pentru 12 septembrie. Cei doi boxeri, de 54 și 51 de ani, vor lupta într-un meci de opt runde.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și